Szállodánk 3 és 4 csillagos épülettel rendelkezik.

Gyulán egyedülállóan a szállodából télen-nyáron közvetlen átjárási lehetőség van a Gyulai Várfürdőbe: a vendégek akár egy fürdőköntösben kényelmesen átsétálhatnak a szállodával szomszédos Várfürdőbe.
A szálloda négycsillagos Dürer szárnyában 177 kétágyas standard szoba, 4 Junior lakosztály és 5 várra néző lakosztály található. Háromcsillagos kényelmet nyújt a szálloda Munkácsy szárnya, ahol 96 kétágyas standard, 20 superior és 5 akadálymentesített superior szoba található. A szálloda Orchidea és Nosztalgia éttermében a magyar specialitások mellett a nemzetközi konyha ízeivel, helyi különlegességekkel is megismerkedhetnek a vendégek. A Violin Drinkbárban kávé különlegességek és kitűnő italok széles választékát kínálják, bemutatva a magyar borvidékek különlegességeit is.
A szálloda Harmónia Wellnessének szolgáltatásai között szerepel aroma gőzkabin, finn és infraszaunák, élményzuhany, élmény- és merülőmedence, sószoba és kondicionálóterem.
Rendezvényeinek sikereiről gondoskodunk: a Hunyadi Mátyás termünk és Hunyadi Szalonunk a nagyobb rendezvényeknek, míg 6 szekciótermünk a kisebb összejöveteleknek ad otthont.
Ügyvezető igazgató
Tóth Gábor
Tulajdonos
Hunguest Hotels Zrt.
Üzemeltető
Hunguest Hotels Zrt.
Tagsági igazolvány száma
351/A

Térkép