Zöld Szálloda 2021-2022 pályázat

2020július 08


 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége több mint 25 éve, 1993-ban írta ki először a „Zöld Szálloda” pályázatot annak elősegítésére, hogy a mindennapjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bíró környezettudatos gondolkodás teret nyerjen.

A szállodaüzemeltetők sokat tudnak tenni a fenntarthatóságért a hatékony energiafelhasználással, a víztakarékossággal, a környezetet kímélő tisztítószerek, anyagok felhasználásával, a közvetlen környékükről történő árubeszerzéssel és sok más intézkedéssel.

 

A pályázaton való részvétel feltételei szerint a pályázó:

- tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének,

- a szállodákra vonatkozó környezetvédelmi törvényeket ismeri és betartja,
- a környezetvédelmi hatóságok felé az éves bevallásokat határidőre beadja,
- rendelkezik Környezetvédelmi szabályzattal,
- kiszámítja a szénlábnyomát,
- eléri a minimum követelményt.

 

Pályázat elküldése:

  • A pályázatot valamennyi kért melléklettel PDF formátumban az info@hah.hu e-mail címre kérjük elküldeni. A környezet terhelés csökkentése érdekében ettől az évtől nyomtatott formátumra már nincs szükség.

 

Beadási határidő:

  • 2020. október 31.

 

Eredményhirdetés és díjátadás:

  • Az MSZÉSZ 2020. őszi Közgyűlésén kerül sor az eredményhirdetésre és díjátadásra.

 

Kérdés esetén:

Ha a pályázattal kapcsolatban bármilyen kérdésük van, szíveskedjenek Karakasné Dr. Morvay Klárához, a Környezetvédelmi Szekció vezetőjéhez (klara.morvay@gmail.com) fordulni.

 


A jelentkezéshez szükséges nyomtatványok letöltése:


 

ZÖLD SZÁLLODA 2021-22 PÁLYÁZATI KIÍRÁS

ZÖLD SZALLODA 2021-22 - ÖNÉRTÉKELŐ TÁBLÁZAT

CARBON FOOTPRINT TÁJÉKOZTATÓ

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

455

Szálloda

39.895

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy http://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.