Már nyitott a jelentkezés a Magyar Turizmus Zrt. idei pályázatára!

2014március 11

 

 

 

 

 

 

 

A Magyar Turizmus Minőségi Díj egy közel 1 évtizede sikeresen működtetett program, amely hazai turisztikai szolgáltatók, éttermek és szállodák részére biztosít magas színvonalú, európai minőségirányítási elvek alapján minősítési lehetőséget. A védjegytulajdonos Magyar Turizmus Zrt. ezzel a pályázattal is segíteni kívánja a szolgáltatókat azáltal, hogy igazodási pontokat kínál a minőségfejlesztéshez, hiszen Magyarország pozitív imázsának építéséhez és a magyar turizmus versenyképességének fenntartásához, növeléséhez nélkülözhetetlen a minőség.

A pályázaton sikeresen szereplők elnyerik a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, ami három évig érvényes. Ezidő alatt a szolgáltató jogosult a Q-logó és (a HOTREC-akkreditáció révén) az EHQ-logó, valamint a díjazotti cím használatára, emellett a Magyar Turizmus Zrt. kiemelt együttműködési ajánlatainak igénybevételére. Mindemellett a Magyar Turizmus Minőségi Díjon keresztül lehet csatlakozni a 2014-től bevezetni tervezett Európai Turisztikai Minőségi Címkéhez (European Tourism Quality Label), melynek kidolgozása jelenleg folyik az Európai Bizottságnál.

A Magyar Turizmus Minőségi Díj ezévi pályázatára 2014. március 30-ig lehet jelentkezni.
Részletek itt: minosegidij.itthon.hu

 

 

 

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

456

Szálloda

39.857

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy http://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.