Pályazat - 2011. év legszínvonalasabb gyakorlatorientált témájú szállodai szálláshely és vendéglátás szolgáltatási szakdolgozatára

2012február 27

 

PÁLYAZAT NYERESEI

 


1. helyezés -   KAJTÁR LILLA VERONIKA - BGF-KVIFK
Szakdolgozat címe: Magyar és olasz ötcsillagos szállodák honlapjainak összehasonlítása


2.  helyezés -  LŐRINCZ ERZSÉBET - Szolnoki Főiskola
Szakdolgozat címe: Szállodai beruházás megtérülési idejének vizsgálata a Fenyves Szálloda és Konferencia- Központ példáján keresztül


3. helyezés -    VERESS SAROLTA - Pannon Egyetem Veszprém
Szakdolgozat címe: Szállodai front office dolgozók munkaattitűdjei a Zsámbéki-medence és környező térségek szállodáiban végzett felmérés tükrében

 

Díjak

 

 

Az oklevél mellett az alábbi díjakat vehette át az első három helyezett:

I.díj:

Két éjszaka 2 főre félpanzióval az Annabella Szállodában Balatonfüreden (a Danubius Hotels Group jóvoltából)


II.díj:

Egy éjszaka 2 főre félpanzióval a Ramada Lake Balaton Szállodában Balatonalmádiban (a szálloda felajánlására)


III.díj:

BRUNCH 2 főre a HILTON Budapest szállodában (a szálloda jóvoltából)Beérkezett szakdolgozatok


 

Pályazati kiírás

 


Pályazati tájékoztató

 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége első alkalommal hirdet pályázatot – az MSZÉSZ-ben tag - oktatási intézmények számára a 2011. évi legszínvonalasabb, gyakorlatorientált témájú szakdolgozatok versenyeztetésére. A pályázatra egy oktatási intézmény legfeljebb két értekezést nevezhet be. A pályázaton a 2011. naptári évben védett szakdolgozatok, publikált tanulmányok és versenyeken indult tudományos dolgozatok vehetnek részt. Minden benevezett dolgozat szinopszisa közzétételre kerül a Szövetség honlapján (www.hah.hu).

A Szövetség szívesen fogadja a szállodai és vendéglátási szolgáltatást nyújtó vállalkozások nemzetközi, nemzeti, regionális, kistérségi vagy vállalkozói szintű, gyakorlati ajánlásokat tartalmazó, a gyakorlatban felhasználható illetve az ágazat aktuális kérdéseivel foglalkozó diplomamunkákat, esszéket, tanulmányokat.

A társult oktatási intézmények a legszínvonalasabbnak tartott dolgozatokat, a kitöltött adatlapot, a konzulensi és opponensi véleményeket kinyomtatott, fűzött és elektronikus formában   a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége címére (H-1123 Budapest, Jagelló út 1-3. e-mail: info@hah.hu) juttassák el 2012. március 16-ig.

A beérkezett dolgozatokat a Szövetség Oktatási Szekciója által felkért bizottság bírálja el. A bíráló bizottság az akadémiai írás elvárásainak való megfelelést, az újszerűséget, a gyakorlatorientációt és a szakmai ajánlásokat tartalmazó pályamunkákat előnyben részesíti. Az első három helyezett oklevélben, díjakban részesül. A díjazott dolgozatok a következő közgyűlésig közzétételre kerülnek a Szövetség honlapján.

A díjak átadására a Szövetség tavaszi Közgyűlésén ünnepélyes formában kerül sor, elismerve  a legszínvonalasabb gyakorlatorientált és akadémiai írás elvárásoknak is megfelelő szerzők oktatási intézményeit.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

456

Szálloda

39.857

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy http://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.