|
|
|
MSZÉSZ hírek | A 2016. november 23-24-én Bükfürdőn, a Caramell Premium Resort szállodában megrendezett Közgyűlés tartalmas, szakmailag érdekes előadásokkal várta az érdeklődőket. Ezek nagy része elérhető honlapunkon. |
| | Az MSZÉSZ XLIV. Közgyűlésén Dr. Bienerth Gusztáv, kormánybiztos úr személyesen nem tudott részt venni, ezért levélben köszöntötte a Szövetség tagjait. |
| | Négy év után ismét megújult a Szállodaszövetség honlapja. Az új weboldal a novemberi Közgyűlésen került bemutatásra. A megújult design mellett mobil eszközökön is elérhetővé vált az oldal. |
| | 2016. november 18-án, a Hilton szállodában került megrendezésre a IV. Országos Gunst András Portásverseny. A Parlament Hotel fiatal portása, Németh Bálint nyerte a versenyt. A szoros megmérettetés eredménye megosztott második helyezés lett: Csontos Krisztina, Corinthia Hotel Budapest, Gere Orsolya, Kempinski Hotel Corvinus Budapest. |
| | A 2016. Év Ifjú Szállodását ünnepélyes keretek közt a bükfürdői Közgyűlésen hirdették ki. Galló Zsolt a Wellness Hotel Katalin**** szállodaigazgató-helyettese és marketing&sales manager-e.
|
| | Az MSZÉSZ által 1995-ben indított környezetvédelmi ZÖLD SZÁLLODA pályázatoknak eddig közel 200 nyertese volt.
A 2016. évi pályázaton 39 szálloda szerezte meg a "Zöld Szálloda" címet. |
| | Az MSZÉSZ - sok éves hagyománya szerint - 2016. december 14-én, a Continental Hotel Budapest szállodában tartott nyugdíjas találkozót. |
| | Régóta és ténylegesen fennálló stratégiai partnerségét erősítette meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központtal (BFTK Nonprofit Kft.). A felek az együttműködés feltételeit és céljait rögzítő megállapodást ünnepélyes keretek között az MSZÉSZ bükfürdői közgyűlésén írták alá 2016. november 24-én.
|
| | A BFTK egy év végi találkozóra látta vendégül a budapesti szállodaigazgatókat 2016.december 12-én a Vörösmarty téri Gourmet-házban. A megjelent
30 szállodaigazgatónak a BFTK tevékenysége mellett a hivatalos városkártya család előnyeit és értékesítési lehetőségeit is bemutatták. |
| | Az MSZÉSZ és a Szallas.hu között stratégiai együttműködési megállapodás megkötésére került sor a szállodások őszi Közgyűlésén.
Ennek célja a belföldi turizmus területén piacvezető portál és a szállodások munkájának kölcsönös támogatása információkkal, szakmai ismeretek átadásával, a Hotelstars minősítési rendszer népszerűsítésével. |
| | Megjelent a Szövetség legújabb Trend riportja, mely a hazai szállodaipar teljesítményét mutatja be. Az előző hónapok elemzései az alábbi oldalon találhatóak meg:
http://www.hah.hu/elemzesek/trend-riport |
| | Három szálloda, egy oktatási intézmény és hét társult tag nyert felvételt Szövetségünkbe. |
| | Az elmúlt 3 hónapban 32 szálloda minősítése zajlott le sikeresen.
Jelenleg 334 szálloda rendelkezik érvényes minősítéssel. |
| | 2016. november 25-én, a Continental Hotelben tartották a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat ünnepélyes díjátadását, melyen három MSZÉSZ tagszálloda is eredményesen szerepelt. |
| | |
HOTREC hír | Ausztria is betiltja az árparitási klauzulát, mely szerint a szállodák saját csatornákon nem adhatnak kedvezőbb árakat és feltételeket az OTA-knál. |
Társult tagok ajánlatai | Az adott szállodai csillagkategória előző évi szobakihasználtsági adatait is figyelembe vevő zenei jogdíjszámítást alkalmaz az Artisjus 2017-ben. A jogkezelő ezenkívül több területen egyszerűsít, illetve csökkenti a díjtételeket: például jelentősen nő az új zenefelhasználók belépő kedvezménye. |
| | |
| | Magyarországon több, mint 20 éve jelenlévő Bonduelle Food Service új fejezetet nyitott a vendéglátóipar szakemberei számára. Az egyedülálló Minute technológiával kifejlesztett gyorsfagyasztott zöldségeink GŐZBEN PÁROLÓDNAK – ezáltal felhasználáskor minimális a vízveszteség. |
| | A világ legnagyobb közvetlen jogkezelésű zenekatalógusából állítottunk össze zenei csatornákat, melyek a hotelek körében is egyre népszerűbbek. A szolgáltatás elindulása óta, már több mint 400 vendéglátóhelyen hallgathatják a vendégek a közvetlen jogdíjas zenét.
Hallgasson bele zenei repertoárunkba: www.ccast.hu
|
| | A 100% Ceylon Hyson teákat már Sri Lankán, a termelő országban csomagolják aromazáró tasakba, ezzel őrizve meg a Ceylon védjegy által garantált magas minőségű termék aromáit és frissességét. 10 féle ízesítésben és 100db-os kiszerelésben érhetőek el az egyesével csomagolt filteres teák. |
| | Kiemelkedő sikereket érünk el a szőnyegek állagmegóvása, a bútorok visszaporosodása, a belterek levegőjének minősége tekintetében.
Nem használunk semmilyen vegyszert, az atkák és a por eltávolítása a hengerkefék és a szívóerő segítségével történik.
Programunk a Hotelstars minősítésben 10 pontot ér. |
| | A Caffe Perte az elmúlt tizenöt esztendőben fogalommá vált a HORECA kávépiacon. Tradicionális olasz receptek alapján, hetente több alkalommal helyben, frissen pörkölt kávékeverékeinket több, mint ezerötszáz elégedett partnerünk részére szállítjuk rendszeresen. |
| | Testreszabott szolgáltatásokat és kapcsolódó képzéseket kínálunk, többek között saját követelményrendszer szerinti belső ellenőrzés; mystery check; élelmiszer-higiéniai engedélyeztetés (HACCP-rendszer kiépítés/működtetés/módosítás/felügyelet); vallási követelményrendszer (HALAL, KÓSER); akkreditált energiahatékonysági tanúsítás (ISO50001). |
| | Kérje ajánlatunkat!
Igényelje mintakollekciónkat!
Merüljön el referenciáink között!
Tudjon meg többet termékeinkről!
Tájékozódjon cégünkről, cégfilozófiánkról! |
|
Elérhetőségeink: H-1123 Budapest, Jagelló út 1-3. I e-mail: info@hah.hu tel: +36-1-466-9462
|
|
|
|