Visegrádi Négyek országainak USA Nyugati parti roadshow-ja

2019július 31

Az MTÜ tájékoztatása szerint október 21-24. között kerül sor a Visegrádi Négyek országainak USA-beli, nyugati parti roadshow-jára. A roadshow leisure fókuszú.

A roadshow állomásai: Seattle, Los Angeles és San Diego. Minden fontos információt megtalálnak a jelentkezési lapon és az általános információkat tartalmazó dokumentumban. A roadshow-t a Visegrádi Négyek országai által aláírt marketing tervben foglaltak szerint a cseh fél szervezi.

 

A részvételi díj: USD 300. Az árat megbontani nem lehet.

 

A roadshow-ra az egyes országokból 4 társ-résztvevői jelentkezést várnak. Ezek lehetnek DMC-k, szállodák és programgazdák. A cél a desztináció teljeskörű kínálat és ajánlati képességgel való lefedettsége. Mivel a résztvevői szám limitált, ezért az első 4 megfelelően kitöltött jelentkezést tudják csak befogadni időrendben való beérkezés szerint.

A jelentkezőket kérik, hogy a kitöltött, és aláírt bizonylatokat 2019. augusztus 29. 17:00 óráig küldjék meg Fekete Magdolnának (Magyar Turisztikai Ügynökség Értékesítési Igazgatóság) emailben.

Email cím: magdolna.fekete@mtu.gov.hu

A 2019. szeptember 9. után törölt részvétellel kapcsolatban fontos, hogy a szervező NTO 100%-os kötbért számít fel.

 

Kérdés esetén kérjük, forduljanak Fekete Magdolnához a feltüntetett email címen.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

448

Szálloda

39.254

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy http://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.