UNILEVER - MSZÉSZ MŰHELYMUNKA vol.3.

2018október 18

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége kiemelt stratégiai támogató partnerével, az Unilever Food Solutions-szal közösen rendezte meg október 18-án a séfeket inspiráló műhelymunka-sorozat harmadik programját.


Az eseménynek ezúttal is – a kor modern elvárásai szerint felszerelt – UniChef Center adott otthont, a meghívott séf pedig Vomberg Frigyes volt. Várszegi Zsolttal, az Unilever vezető fejlesztő séfjével közösen, vadhúsokból készítettek ételeket, melybe az Unilever új alapanyagait is belekomponálták.


Az eseményt egyenes élő adásban közvetítették az UFS facebook-oldalán. A főzési folyamatot több ezren követték végig, az UniChef Centerben pedig az MSZÉSZ tagszállodáiból regisztrált séfek voltak jelen.


A Bocuse d’Or felkészítő coach-ként tapasztalatokat szerzett Vomberg Frigyes olyan technikákat, technológiákat mutatott be, amelyek nemcsak a világversenyeken állják meg a helyüket, hanem bizonyos elemei a mindennapi éttermi, szállodai munkába is átemelhetőek.


A sztárséf által készített ebéd elfogyasztása után egy kötetlen beszélgetéssel zárult a rendezvény, melyről mindenki új ötletekkel gazdagodva, egy kicsit a mindennapok monotonitásából kimozdulva távozott.


A rendezvénysorozat jövő tavasszal, új témával folytatódik, s a Szövetség célja, hogy a fővároson kívüli szállodákban is megrendezze ezeket a „műhelymunkákat”.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

400

Szálloda

35.000

Szállodai szoba

Stratégiai partnerek

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy http://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.