Mindennapi biztonság – Kézikönyv

2019július 03

A 2015-ös párizsi terrortámadás-sorozat alapjaiban átformálta a kontinens biztonsági viszonyait. Az azóta véghez vitt cselekmények körülményei, a támadók, a támadott létesítmények és rendezvények egyértelműen jelzik, hogy fokozni kell a párbeszédet a társadalommal, és törekedni kell az állampolgári biztonságtudatosság kialakítására, gondozására.

 

A Terrorelhárítási Központ „Mindennapi biztonság - Kézikönyv” című kiadványa elsősorban azoknak kíván segítséget nyújtani, akiknek a nemzetközi tapasztalatok alapján nagyobb a kitettségük, ezért nagyobb eséllyel kerülhetnek kapcsolatba terrorcselekménnyel és azok elkövetőivel. A Kézikönyvben összegyűjtötték azokat a külföldi és hazai tapasztalatokat, ajánlásokat, melyek alkalmazása segíthet a megelőzésben, az esetleges helyzetek kezelésében, szélsőséges esetben a túlélésben.

A kiadvány pdf formátumban itt tekinthető meg, illetve a TEK honlapján (www.tek.gov.hu) az „Aktuális” menüpontban „epub” formátumban is megtalálható.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

400

Szálloda

35.000

Szállodai szoba

Stratégiai partnerek

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy http://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.