Hamarosan bemutatkozik a TUTSZ Turizmus Bizalmi Indexe (TBIX)

2019május 14

A Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége (TUTSZ) hagyományteremtő szándékkal, egy szakmai bizalmi index rendszeres kiszámítását kezdeményezi. A TBIX egy, a turizmus szektor vállalkozásainak megkérdezésen alapuló indikátor. A kérdések a vállalkozásoknak a gazdasági környezet jelenlegi és jövőbeni állapotáról alkotott képére, valamint a saját tevékenységi szándékaik feltérképezésére irányulnak.


A TBIX most első ízben, majd ezt követően rendszeresen, szerves része lesz a turizmus közelmúltban tapasztalható folyamatait tükrözni kívánó, a TUTSZ saját kezdeményezésre készülő, a döntéshozóknak és a szakmai közvéleménynek egyaránt szánt tanulmányának. Magának az indexnek a sikere döntően azon múlik, hogy az önkéntes résztvevők, válaszaikkal kellő számossággal és aktivitással állnak-e a csupán néhány percet igénybe vevő, on-line és anonim kérdőíves kezdeményezés mellé. A kutatók azt remélik minél többen!

 

A kérdőív erre a linkre kattintva érhető el.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

400

Szálloda

35.000

Szállodai szoba

Stratégiai partnerek

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy http://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.